Verpleegkundige Thuiszorg Hilversum en omgeving ('t Gooi)

Sector: Gezondheidszorg
Niveau:
Plaats: Hilversum
Solliciteer

Beschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op www.zorgwerk.nl of www.facebook.com/Zorgwerk.

Functie:
Verpleegkundige Thuiszorg Hilversum en omgeving ('t Gooi)

Ben je op zoek naar een leuke baan als verpleegkundige in Hilversum en omgeving?
Ben jij zelfstandig en flexibel ingesteld? Vind je het leuk een belangrijke rol in het leven van de client te spelen? Ben je in staat om te improviseren maar weet je ook je eigen grenzen goed te bewaken? Dan is deze baan als verpleegkundige in de thuiszorg iets voor jou!

Als verpleegkundige in de thuiszorg ben je uiteraard bekwaam in de uitvoering van alle relevante verpleegtechnische handelingen. Daarnaast vind je het prettig om zelfstandig te kunnen werken en ben je in staat eigen beslissingen te maken ten gunste van de client.

Door jouw zorg kunnen clienten langer thuis blijven wonen, hierdoor speel je een belangrijke rol in het leven van de client. Natuurlijk dien je ook te beschikken over empatisch vermogen en kun je je gemakkelijk aanpassen aan veranderende situaties. Bedenk dat jij te gast bent bij de client en stel het welzijn van de client altijd voorop. Natuurlijk doe je bovenstaande allemaal op een professionele wijze.

Herken jij jezelf in bovenstaande eigenschappen en ben je bereid zowel verzorgende als verpleegkundige taken uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Als verpleegkundige bij Zorgwerk, werkzaam in de thuiszorg, kun je ingezet worden bij verschillende thuiszorgorganisaties. Het aanbod is breed verspreid over 't Gooi, maar ook voor andere regio's kun je binnen Zorgwerk zo aan de slag!

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam