Lead Developer .NET / Hilversum / 3500 - 5000 Euro PM

Sector: Constructie / Ontwerp
Niveau:
Plaats: Hilversum
Solliciteer

Beschrijving

Lead Developer .NET / Hilversum / 3500 - 5000 Euro PM

Voor mijn klant, een uiterst succesvolle Microsoft Gold Partner die zich volledig specialiseert op Microsoft Dynamics CRM oplossingen ben ik per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren .NET Developer. Deze positie biedt mogelijkheden om verder te groeien tot Team Lead/Solutions Manager.

Als .NET Developer werk je samen met de projectleiders, consultants en andere developers van het bedrijf in implementatieprojecten voor een tal van klanten. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van aanpassingen aan Microsoft CRM en gerelateerde pakketten en het koppelen van applicaties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Microsoft ontwikkelplatform.

Je bent een zelfstandige doorzetter en vindt het leuk om op de hoogte te zijn en te blijven van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Je schoolt je in nieuwe technieken en technologie?n en weet deze op professionele wijze toe te passen in je werk. Het is verder van belang dat je samen met de andere techneuten richting de consultants in het bedrijf communiceert om samen de beste oplossingen richting de klant te verzorgen.

Wat wordt er van de Lead Developer verwacht:

- HBO werk- en denkniveau
- Ruime kennis van en ervaring met Microsoft-technologie?n zoals .NET, C#, ASP.NET en SQL-Server
- Ervaring met webtechnologie?n als webservices
- Ervaring met MS CRM is een pre

Wat wordt de Lead Developer geboden:

- Uitstekend salaris afhankelijk van ervaring
- Laptop
- Mobiele telefoon
- Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Reiskostenvergoeding
- De laatste certificeringen
- Doorgroeimogelijkheden


Dit is een uitstekende kans om voor een zeer succesvolle en winstgevende organisatie te werken. Binnen een ervaren team kun je je vaardigheden verder ontwikkelen en kun je je vastbijten in een tal van mooie projecten.

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle MS Gold Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij opzoek naar de MS Dynamics professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een onge?venaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruik maken om met alle Microsoft Dynamics professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geinteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Dynamics markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics kan altijd contact opgenomen worden met Iwan Elzinga. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0800 0223 794 of 0044 191 261 8100 of mail naar [Click Here to Email Your Resum?]


.NET / C# / ASP / ASP.NET / Webservices / Webparts / Developer / Ontwikkelaar / Programmeur / Engineer / MS / Microsoft / MS CRM / CRM / Dynamics / SQL / SQL-Server / Gold Partner / Utrecht / Gelderland / Noord Holland / Flevoland / Hilversum / Amersfoort / Baarn / Bussum / Amsterdam / Amstelveen / ApeldoornTerug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren